Pistekirjoitustuotteet, isotekstituotteet

Onnittelukortit, kukat, väri- ja pistepainatus

Neljä kukkakorttia: lilja, kielo, auringonkukka ja päivänkakkara.

Neljän erilaisen avattavan A6-kokoisen kortin sarja. Korteissa on kukkakuva ja teksti ”Onnea!” sekä väri- että pistepainatuksella, pisteet myötäilevät painettua kuvaa. Takakannessa on pisteteksti, jossa kerrotaan, mikä kukka kuvassa on. Kukat: lilja, kielo, auringonkukka ja päivänkakkara. Kortit sopivat sekä näkövammaisille että näkeville lähettäjille ja vastaanottajille. Keskiaukeamalle voi kirjoittaa kynällä tai naskalilla. Korttien mukana toimitetaan vastaava määrä C6-kokoisia kirjekuoria.

Hinta: 11,40 € (sis. alv 24 %).

Hintaan lisätään lähetyskulut:
1 korttisarja 2,68 €, 2 sarjaa 3,50 €, 3 sarjaa 4,32 €, 4 sarjaa 5,13 € (toimitus Suomeen, sis. alv 24 %).

Onnittelukortit, piirroshahmot, väri- ja pistepainatus

Neljän erilaisen avattavan A6-kokoisen kortin sarja. Korteissa on piirroskuva ja teksti ”Onnea!” sekä väri- että pistepainatuksella, pisteet myötäilevät painettua kuvaa. Takakannessa on pisteteksti, jossa kerrotaan, mikä hahmo kuvassa on. Piirroshahmot: nalle, delfiini, dinosaurus ja kettu. Kortit sopivat sekä näkövammaisille että näkeville lähettäjille ja vastaanottajille. Keskiaukeamalle voi kirjoittaa kynällä tai naskalilla. Korttien mukana toimitetaan vastaava määrä C6-kokoisia kirjekuoria.

Hinta: 11,40 € (sis. alv 24 %).

Hintaan lisätään lähetyskulut:
1 korttisarja 2,68 €, 2 sarjaa 3,50 €, 3 sarjaa 4,32 €, 4 sarjaa 5,13 € (toimitus Suomeen, sis. alv 24 %).

Joulukortit, väri- ja pistepainatus

Neljä joulukorttia: joulupallo, lumihiutale, joulutähti ja kaakao+pipari.

Neljän erilaisen avattavan A6-kokoisen kortin sarja. Korteissa on jouluinen kuva ja teksti ”Hyvää joulua!” sekä väri- että pistepainatuksella, pisteet myötäilevät painettua kuvaa. Takakannessa on pisteteksti, jossa kerrotaan, mikä kuva kortissa on. Kortit sopivat sekä näkövammaisille että näkeville lähettäjille ja vastaanottajille. Keskiaukeamalle voi kirjoittaa kynällä tai naskalilla. Korttien mukana toimitetaan vastaava määrä C6-kokoisia kirjekuoria.

Hinta: 11,40 € (sis. alv 24 %).

Hintaan lisätään lähetyskulut:
1 korttisarja 2,68 €, 2 sarjaa 3,50 €, 3 sarjaa 4,32 €, 4 sarjaa 5,13 € (sis. alv 24 %).

Pistealmanakka ja taskukalenteri 2023

Almanakassa on kaksi A4-kokoista vihkoa ja niiden mukana pienempikokoinen taskari.

Pistekirjoitusalmanakassa on kaksi A4-kokoista vihkoa.

Toisessa vihossa on vuoden kaikki päivät mm. nimipäivineen, juhla- ja liputuspäivätietoineen ja pyhien Raamatun tekstikohtineen. Toisessa vihossa on tietoa mm. liputuspäivistä, planeettojen liikkeistä ja muiden uskontojen juhlapäivistä.

Mukana toimitetaan aina myös n. 18×10 cm kokoinen taskukalenteri, ”taskari”.

Hinta: maksuton. Lähetyskulut: postitetaan maksutta Suomessa.

Huomioithan, että tilauslomakkeen kohta “valitse laskun muoto” (henkilöasiakkaalle) on pakollinen. Siinä on siis valittava jokin vaihtoehto, vaikka tilaisit vain maksuttomia tuotteita.

Taskukalenteri 2023

Taskarissa yhdellä sivulla on yhden kuukauden kalenteriruudukko.

Taskukalenterissa on joka kuukaudesta ruudukko omalla sivullaan sekä tyhjiä sivuja omia merkintöjä varten. Se on nimensä mukaisesti pienempi, n. 18×10 cm kokoinen, taskuun tai laukkuun mahtuva.

Pisteallakan mukaan taskari laitetaan aina automaattisesti, mutta sen voi tilata myös erikseen ilman allakkaa.

Hinta: maksuton. Lähetyskulut: postitetaan maksutta Suomessa.

Huomioithan, että tilauslomakkeen kohta “valitse laskun muoto” (henkilöasiakkaalle) on pakollinen. Siinä on siis valittava jokin vaihtoehto, vaikka tilaisit vain maksuttomia tuotteita.

Isotekstinen ajanvarauskirja 2023

Ajanvarauskirjassa on kierreselkä ja yhdellä A4-aukeamalla yksi viikko.

Isotekstinen ajanvarauskirja on A4-kokoinen, kierreselkäinen vihko. Yhdellä aukeamalla on yhden viikon päivät ja päivien tuntiruudukot. Sisältää viikkonumerot ja pyhäpäivät. Sivut ovat paksua 160-grammaista paperia.

Hinta: 12,40 € (sis. alv 24 %).

Hintaan lisätään lähetyskulut painon mukaan. Yhden ajanvarauskirjan toimituskulut kirjepostin mukana jaettavana pikkupakettina ovat 6,82 € (toimitus Suomeen, sis. alv 24 %).

Kaksi kirjaa toimitetaan kahtena erillisenä pikkupakettina (13,64 €), kolme tai useampi kirja postipakettina (11,16 €).

Vinkki: Kirjan voi tilata myös irtosivuina, jolloin sen voi itse rei’ittää ja laittaa mappiin. Ilmoita tästä toiveesta lisätiedoissa.

Kauneimmat joululaulut 2023

Kauneimmat joululaulut -vihon kannessa on väri- ja pistekuva lumihiutaleen muotoisista joulukoristeista.

Suomen Lähetysseura ja Näkövammaisten liitto julkaisevat tänäkin vuonna Kauneimmat joululaulut -vihon pistekirjoituksella. Vihko on A4-kokoinen.

Hinta: 12,40€ (sis. alv 24 %).

Useampien vihkojen tilaus (esim. seurakunnat) toimitetaan Postin perille toimitettavana pakettina ja hintaan lisätään toimituskulut 19,72€ (sis. alv 24 %). Yksittäisen henkilön omaan käyttöönsä tilaamasta vihosta ei peritä toimituskuluja.

Monet seurakunnat tilaavat pistekirjoituslauluvihkoja Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksiinsa, tiedustele asiaa omasta seurakunnastasi!

Pistele menemään opetusvihko

Pistele menemään! -oppimateriaali on tarkoitettu itsenäiseen näön avulla tapahtuvaan opiskeluun. Se koostuu kahdesta erillisestä, erikseen tilattavasta vihosta. Opetusvihko on tilattavissa tulostettuna ja/tai ladattavissa maksutta pdf-muodossa: www.nkl.fi/fi/pistekirjoitus

Opetusvihko on A4-kokoinen, väritulostettu ja sidottu kierteeseen. Vihossa esitellään pistekirjoitusjärjestelmän periaatteet ja opastetaan kirjoittamisessa. Pistekirjoituksen lukemista voi harjoitella lukemalla harjoitusvihon pistetekstin ja tarkistamalla sen vastaavalta sivulta opetusvihosta, johon se on tulostettu tavallisena tekstinä.

Hinta: 10,30 € (sis. alv 24 %).

Hintaan lisätään lähetyskulut painon mukaan. 1-2 vihon toimituskulut kirjepostin mukana jaettavana pikkupakettina ovat 6,82 € (toimitus Suomeen, sis. alv 24 %).

Huom. Harjoitusvihko myydään erikseen.

Pistele menemään harjoitusvihko

Pistele menemään! -oppimateriaali on tarkoitettu itsenäiseen näön avulla tapahtuvaan opiskeluun. Se koostuu kahdesta erillisestä, erikseen tilattavasta vihosta.

Harjoitusvihko on A4-kokoinen ja sidottu kierteeseen. Vihossa on pistekirjoituksella tulostettujen harjoitusten lisäksi mustavalkotulostettuna sivunumerot, joiden avulla löytyy sama sivu kummastakin vihosta. Vihossa on myös kaksi tunnusteltavaa kohokuvasivua. Pistekirjoituksen lukemista voi harjoitella lukemalla harjoitusvihon pistetekstin ja tarkistamalla sen vastaavalta sivulta opetusvihosta, johon se on tulostettu tavallisena tekstinä.

Hinta: 24,99 € (toimitus Suomeen, sis. alv 24 %).

Hintaan lisätään lähetyskulut painon mukaan. 1-2 vihon toimituskulut kirjepostin mukana jaettavana pikkupakettina ovat 6,82 € (sis. alv 24 %).

Huom. Opetusvihko myydään erikseen.

Pistetuntovihko

Pistetuntovihko: kierreselkä, esillä olevalla sivulla näkyy pisteviivoja, joiden eri kohdissa viivasta poikkeavia merkkejä.

Pistetuntovihko pistekirjoituksen harjoitteluun. Vihko on tarkoitettu esimerkiksi pistekirjoituksen ohjaajille.

Kierteeseen sidotun, yksipuolisena tulostetun A4-kokoisen vihon mukana lähetetään ohjaajalle tarkoitettu käyttöohje, jossa on esimerkkiohjeita siitä, kuinka vihon sivuilla olevia harjoituksia voidaan hyödyntää.

Hinta: 16,12 € (sis. alv 24 %).

Hintaan ei lisätä lähetyskuluja.

Lyhennyskirjoitusopas pistekirjoituksella

Tässä vuoden 1997 oppaan näköispainoksessa voit tutustua lyhennyskirjoitukseen. Sen käyttö jäi aikanaan Suomessa marginaaliin ja lopulta unohduksiin. HUOM. Kyseessä on siis historiadokumentti lyhennyskirjoituksesta kiinnostuneelle, ei ajantasainen oppimateriaali.

Kierteeseen sidottu, kaksipuolisesti tulostettu A4-vihko.

Hinta: 19,95 € (toimitus Suomeen, sis. alv 24 %).

Hintaan ei lisätä lähetyskuluja.

Kuohupaperikartat Suomi

Kolmen A3-kokoisen tunnusteltavan kuohupaperikartan sarja:
1. Suomen rajat, järvet, meret ja naapurimaat.
2. Suurimmat kaupungit.
3. Valtatiet.

Hinta: 12,40 €/karttasarja (sis. alv 24 %).

Hintaan lisätään lähetyskulut painon mukaan. 1 karttasarjan toimituskulut kirjepostin mukana jaettavana pikkupakettina ovat 6,82 € (toimitus Suomeen, sis. alv 24 %). Useampi sarja toimitetaan postipakettina (11,16 €).

Tilauslomake